perjantai 27. huhtikuuta 2012

Västäräkistä vähäsen..

Vielä viime viikolla mietin, miksei kevät jo tule. Sepäs tulikin hyvin nopeaa tahtia SciFestin aikana hiipien, huomasin vasta lauantaiaamuna, että hei, täällä ei olekaan enää lunta paljoa. Olipahan viikko, kun ei tuollaista tajunnut! No joo, lauantaina satoi vettä, mikä sulatti pois paljon lunta. Pikkusisko kävi täällä, ja hänen kanssaan käytiin Ilosaaressa kuvaamassa lintuja. Kesähän ei voi olla kaukana, kun västäräkkikin on uskaltanut tänne. Tosin Ilosaaren laguuni (ja jokikin osittain) oli vielä ihan hyvässä jäässä.
Enää olisi pari viikkoa koulua, muutama tentti ja pääsisi kesälomalle. Ja vappu, jolloin varmasti tulee leipomuksia ainakin :) Ja hei, neulonhan minä, mutta todella hitaasti... Yksi pitkä sukka valmistui vasta, samoin ne hyshys-jutut. Josta mieleeni, että SNY:täkään ei enää ole kauaa meneillään :( On ollut niin kiva kerätä pakettaja, joista toinen on tykännyt ja saada kivoja, juuri passeleita paketteja itse.



Tähän loppuun vielä muutama pakollinen kuva Festeiltä :D Nyt katteleen iltapalaa, huomenna täytyy startata kohti Kuopiota 6.30 kokoustamaan, huoh...


Hyvää Vappua!
~Kvaakkuli~

1 kommentti:

M kirjoitti...

Nyt vielä hiukkasen voimia siihen viimeiseen rytinään ennen kesäloman alkua!!

Kohtapuoliin ne Snytkin meille selviää :)